Logotyp

Jämtländskt projekt valde vårt flexibla och smidiga kanalsystem Flexpipe

I de jämtländska skogarna finns ett spännande och inspirerande projekt. Med målsättning att använda naturliga, resurssnåla och sunda material byggdes ett hus med minimerad påverkan på miljö samtidigt som det passar in i omgivande miljö och ett hälsosamt inomhusklimat.

Där valde de vårt flexibla och smidiga kanalsystem Flexpipe

Följ projektet via deras egna sida: https://www.villaskoghem.se/ och på instagram: https://www.instagram.com/villaskoghem/

På bilden syns hur alla ventilationskanaler kommer upp från teknikrummet i källaren via ett schakt (vänster i bild). Tilluft (ovan på bild) isoleras för att inte tappa värme eller kyla i konstruktionen. Delar av frånluften (höger i bild) dras i installationsskiktet.