Logotyp
{alt_text}

Varmvattenberedare för sommarstuga och fritidshus

Säsongen för fritidshus och sommarstugor är här. Vi har ett stort sortiment för denna typen av behov: Smidiga varmvattenberedare som enkelt kan placeras även där det är begränsat med plats.
Se särskilt våra beredare i serierna Så'nett och Minett.

METRO Minett 6

Lagom till säsongen presenterar vi en av våra nyheter, vår minsta beredare, METRO Minett 6. Det är en varmvattenberedare för det enskida tappstället. Tanken är på 5,5 liter och gör att man kan få ut ca 8 liter blandat 40° C-varmvatten, därefter tar det ca 10 minuter för beredaren att återhämta sig. Det gör att beredaren trots sin ringa storlek kan klara av en enstaka snabbdusch, vilket kanske är lagom för behovet i sommarstugan.  

RSK-nr: 693 81 03
Klicka här för att läsa mer.

 


METRO Minett

METRO Minett är serien med våra minsta beredare. Det är snyggt designade i kompakt format och ultimata för säsongsbehovet. Formatet gör att de enkelt kan placeras i ett kökskåp, eller hängas på vägg. Bredarna finns från ovan nämnda 6-litare upp till 35 liter i både röranslutning uppåt eller nedåt.

 


METRO Så'nett

Varmvattenberedare speciellt utformade för att passa in i ett diskbänsskåp samtidigt som de täcker det dagliga behovet för ca 2-3 personer i exempelvis sommarstugan. Så'nett-beredarna är försedda med avtappningsventil på framsidan för att de med enkelhet ska kunna avtappas för säker förvaring efter säsongen.

Klicka här för att läsa mer.

 


METRO Cabinet

Snyggt designade beredare. Testvinnande för sina låga energiförluster. Finns även med smart control.

Klicka här för att läsa mer.

 

Fler nyheter

Tankar från Akvaterm - nyhet hos Metro Therm

Metro Therm breddar sitt sortiment ytterligare. I och med att Metro Therm nu också är det svenska koncernbolag som säljer det finska systerbolaget Akvaterms ackumulatortankar på den svenska marknaden.

- Tack vare den fusionen i Finland så kan vi nu erbjuda skräddarsydda lösningar för ackumulatortankar upp till 10 000 liter, säger Thomas Svensson, produktansvarig hos Metro Therm.