Logotyp

METROdim - att välja fjärrvärmecentral har aldrig varit enklare!

Visste du att över 90 % av Sveriges flerbostadshus värms av fjärrvärme och att fjärrvärme motsvarar närmare hälften av Sveriges totala uppvärmningsbehov?

Mångsidigheten - tillsammans med sin framtidssäkra och miljösmarta profil - har gjort fjärrvärme till ett av vår tids allra bästa uppvärmningsalternativ. Principen med fjärrvärmecentralerna är densamma oavsett om huset är mindre och nyare eller större och äldre. Men förutsättningarna skiljer sig från fastighet till fastighet och olika centraler passar olika projekt. METRO THERM har marknadens bredaste sortiment av värmeprodukter och ett utbud av fjärrvärmecentraler för såväl enskilda småhus till enorma flerbostadshus. 
Utifrån vårt bereda produktspann så har vi gjort fjärrvärmevalet enklare, mycket enklare - och effektivare - nu lanserar vi METROdim! Med några få klick kan du få fram en korrekt dimensionerad fjärrvärmecentral för ert projekt! 

Oavsett om det gäller en villa eller ett större flerbostadshus, om fastigheten är äldre eller bara i planeringsfasen så kan METROdim effektivisera valet av fjärrvärmecentral. Genom att mata in tillgängliga dimensioneringsförutsättningar (t.ex. antal lägenheter, uppvärmd yta, flöde eller effekt) rekommenderar METROdim rätt utrustning för ert projekt i enlighet med branschbestämmelserna i F:101. Leverans och prisindikation visas i realtid, vilket gör det enkelt för er att jämföra och anpassa centralerna in i det yttersta för att passa era önskemål som t.ex. typ av reglering, pump, eller andra tillval. 

METROdim är ett dimensioneringsverktyg, som utifrån inmatade fakta föreslår och rekommenderar centraler som passar projektet med fullständiga möjligheter till tillval och anpassningar enligt era specifika önskemål. Beräkningarna kan utföras i simpelt steg eller mer avancerat om så önskas.

METROdim - aldrig har det varit enklare att dimensionera och välja fjärrvärmecentral. Starta ditt dimensioneringsprojekt direkt här online!